Demonen Lucifer och demonen Belial: magi med gåvor till demonerna


 

 

 

 

 

 

 


 

Det här är en ritual med demonerna Lucifer och Belial.
Demonen Lucifer och demonen Belial uppskattar dina gåvor och erbjudanden. Det här är mitt altare.

 

 

Lucifer och Belial är svåra demoner att hantera för nybörjare. Detta beror på att nybörjare av magi vänder sig till Lucifer och Belial och ber om hjälp med att fixa vardagliga och enkla frågor.

Belial kan skapa mer kaos än ordning för nybörjare. Samma kan sägas om Lucifer. Dessutom gör Lucifer husdjur väldigt stygga och högljudda. Men när det gäller att ha pengar i överflöd och komma ur juridiska problem finns det inga bättre demoner än Lucifer och Belial.

Det finns faktiskt några demoner som kan hjälpa Lucifer och Belial:

Lucifuge Rofocale (självkärlek, hävdar dina prioriteringar, marknadsföring och pengar)

Mephistophilis (intuition, marknadsföring och pengar)

Andromalius (hjälper till att hålla farliga människor på avstånd samt eliminerar bråkmakare)

Jag gjorde många ritualer med Lucifuge Rofocale, Mephistophilis, Lucifer och Belial. Varje utövare av magi kommer att berätta sin egen historia om hur demonerna hjälpte dem.

Innan vi fortsätter med vår diskussion om Lucifer och Belial, vill jag berätta om hur de nedan nämnda demonerna kan hjälpa dig.

 

 

 


 

Lucifuge Rofocale:

självtillbedjan & pengar

 

 

Detta är sigillet av Lucifuge Rofocale (hans signatur) från Grand Grimoire.

 

 

Lucifuge Rofocale brukade ge mig konstiga intryck i mina visioner. Rösten hade en mycket låg volym (det kändes som en röst i en hallucination): “Hur mycket pengar vill du ha?”

Jag tänkte: ”Berg!

Rösten med den låga volymen bekräftade: “Det är möjligt!”

Lucifuge lär naturligtvis att värdera dina kunskaper, färdigheter och dig själv. Han lär att tiden är lika med pengar. Efter att ha gjort magi med Lucifuge började jag vägra mina tjänster till vissa kunder och jag skapade också ett mycket fint filter för män, kollegor och arbetsbelastningar.

Och det är sant att Lucifuge Rofocale inspirerar att ha en frisk aptit för pengar, eftersom pengar gör livet trygg och bekvämt.

Lucifuge lär att spara pengarna för framtida behov och fördela de i flera “nödkrockkuddar”. Detta är demon av självrespekt, självtillbedjan och pengar.

 

 

 


 

Demonen Mephistophilis:

intuition & marknadsföring

 

 

Demonen Mephistophilis beskrivs i Svarta Korpen (The Black Raven) och detta är hans sigill.

 

 

Efter ritualer med Mephistophilis började jag förstå att drömmar verkligen går i uppfyllelse, men det är viktigt att veta vad vi vill ha i livet.

Mephistophilis lär ut strategi och planering. Den här demonen skickade mig till speciella platser för att undersöka. Han undervisar om marknadsföring och om sambandet mellan symboler och den mänskliga hjärnan.

 

 

 


 

Demon Lucifer:

inre makt och pengar

 

 

Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

”När det gäller demoner finns det överlägsa och underlägsna. Namnen på överordnade är: Lucifer, Beelzebuth, Astaroth. Lucifer framträder i form och figur av en attraktiv pojke. När han är arg verkar han röd. Det finns inget skrämmande med honom. ”

Källa: Grimorium Verum

 

 

 

 

Det finns inte mycket information om Lucifer i Grimorium Verum. Jag kallar på Lucifer under varje ritual. Han är den bästa demonen för inre självmakt.

Lucifer ger god självkänsla till utövaren. Denna demon förvandlar utövaren till en arbetsnarkoman, hjälper till att manifestera och att spara pengarna.

Du kan ingå kärlekspakter med Lucifer om du tycker att kärleksrelationer är slöseri med tid. Lucifer kommer att skydda din tid och hjälpa dig att fokusera på ditt arbete.

Lucifer tillför enorma krafter till varje ritual och till sina demoner (om magin är realistisk). Magin tenderar att ge snabba resultat när Lucifer är inblandad.

 

 

 


 

Belial: pengar och framgång

 

 

Demonen Belial beskrivs i Goetia och i Pseudomonarchia Daemonum. Det här är hans sigill.

 

 

Belial distribuerar höga titlar och status, och han ger också goda demoniska tjänare. Denna demon ger dig välviljan av dina vänner och fiender.

Källa: Goetia

 

 

 

 


 

Magi med Belial

 

 

Gåvor och mat ges till Lucifer och Belial för att säkerställa framtid hjälp.
Gåvor och mat ges till Lucifer och Belial för att säkerställa framtid hjälp.

 

 

Det är mest lämpligt att utföra denna ritual under en söndag och så nära fullmånen som möjligt. Det här är de saker och livsmedel du kan erbjuda Lucifer och Belial:

Champagne, tequila, vin, öl och vodka

kaffe och juice

godis och kakor

cigaretter

Pengar och smycken

Bröd

ägg, ost, skinka, korv, fisk, kött, kyckling

ris, makaroner och liknande korn

grönsaker

Du kan skriva en kort framställning till Lucifer och Belial:

“Kära Lucifer och Belial, med denna framställning och med dessa gåvor vill jag tacka dig för din hjälp. Om inte ert kärleksfulla stöd skulle jag inte vara den person jag är idag.

Jag är där jag är i livet nu bara för att ni hjälpte mig. Snälla fortsätt att hjälpa mig och fortsätt att skydda mig. Jag är extra tacksam till er båda för att ni har rengjort mitt liv från hinder och problem.

Tack,

[Underskrift, en droppe av ditt blod eller ditt namn och efternamn]

Ritualen är väldigt enkel. Det kommer att finnas ett behov av att kalla på Lucifer och Belial och sedan läsa framställningen högt. Efter detta kan du bränna framställningen till aska.

Det här är en ritual med demonen Mephistophilis.
Så här bränner jag mina brev till demonerna under en ritual.

 

 

 

 

Askan kan ”planteras” i en krukväxt. När växten växer, så ska din lycka växa.

 

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft