Nekromantisk och demonisk magi: hur man börjar lita på farliga döda soldater


 

 

 

 

 

 

 


 

Nekromanti och häxkonst

 

 

Detta är en nekromantisk ritual med demonen Murmur från Goetia och en död soldat.
Nekromantisk magi med en farlig död soldat kan göra dig väldigt modig.

 

 

Nekromanti och häxkonst har utövats av häxor sedan gamla tider. Nekromantisk magi med en farlig död soldat kan göra dig väldigt modig. Detta kommer naturligtvis att ske gradvis. Varje gång du gör en ritual med en farlig död soldat kommer du att lösa upp din rädsla för döden.

I början av mitt magiska förhållande med min död soldat var jag väldigt rädd för honom. Det är så vettigt, eftersom den döda mannen dog i en strid och idag är han märkt med en krigsförbrytares stigma.

Demonen Murmur från Goetia hjälpte mig att bygga ett kärleksfullt förhållande med den döda mannen. Murmur hade utsatt mig för chocken: jag såg hur mina nekromantiska ritualer manifesterades när den döda soldaten kom in i mitt medvetande.

Den här unga manens spöke är väldigt farlig, och jag hade turen denna gång. Magin var avsedd att skicka honom på sitt uppdrag. Min magi fungerade på ett oförutsägbart sätt, eftersom det här spöket är väldigt smart.

Spöket kom in i mitt medvetande med enorm kraft och växlade om mitt tänkande helt. Spöket tvingade mig bara att lyda honom.

Den döda soldaten gjorde detta mot mig många gånger för olika ändamål som att skydda mig från fara, lära mig grunderna i ett främmande språk, rikta min uppmärksamhet till nyheterna osv.

Så småningom släppte jag min rädsla och började lita på honom. Men det fanns ögonblick av tvekan och jag gjorde ritualer med Murmur och Dantalion för att få råd.

Under min ritual med Murmur och Dantalion uttryckte jag min rädsla för demonerna: ”Jag fruktar den här unga mannen. Tänk om han dödar mig? Men samtidigt behöver jag en beskyddare som han i mitt liv. ”

Spöket var närvarande under mina ritualer med Murmur och Dantalion och det hörde vad jag sa. Jag antar att den döda mannen blev ledsen. Under de följande månaderna hände något mirakulöst.

Jag började ta “spökhjälmen” i min säng varje natt. Min rädsla var borta. Spöket dök upp i mina visioner allt oftare. I visionerna tog det av hans hjälm för att visa hjälmens ursprungliga foder.

Fodret var vackert. Spöket visade mig mer: att det är möjligt att resa tillsammans med det till avlägsna platser (i min astrala kropp) för att besöka hans vänner.

Dantalion är en mycket bra demon för att bli modig nog för att närma sig farliga spöken. Han kan hjälpa dig att bygga en nära relation med dina spöken.

 

 

 


 

Nekromanti och häxkonst:

spökenas psykologi

 

 

Spöken har ett mönster av tänkande och beteende.

 

 

Alla spöken har ett unikt tänkande och beteende, och med tiden utvecklas spöken också och blir mycket klokare. Mönstret för tänkande och beteende dikteras av deras djupaste önskningar och behov (önskningar före döden).

Om personen i fråga dog i ung ålder kommer spöket att vara intresserad av att uppvakta häxan. Spöken av unga människor kommer gärna att delta i dina ritualer, lära dig nekromantisk magi och utföra sina uppgifter bra och snabbt.

Allt detta kommer att ske på ett villkor: de längtar efter din uppmärksamhet och kärlek. Kärlek är det magiska godiset som tämjar även krigsförbrytares spöken.

Du måste identifiera spökets behov. Du kan göra detta genom att fråga spöket om dess önskningar och behov. Naturligtvis görs en ritual och en nekromanti demon kallas tillsammans med spöket.

Spöket kommer att ge dig kunskap om dess önskningar. Det är upp till dig om du vill hjälpa spöket att uppnå sin önskan eller inte. Om du hjälper spöket att uppnå sin efterlängtade glädje och sinnesfrid, kommer spöket att hjälpa dig genom ditt liv. Du kommer att ha ett lojalt spöke som en magisk följeslagare.

 

 

 


 

Nekromanti och häxkonst:

Tarot

 

 

Demonen Sagatana finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Sagatana beskrivs i Grimorium Verum. Han är också känd som demonen Sargatanas. Denna demon avslöjar alla slags hemligheter och lär dig nekromanti och spådom.

Sagatana hjälper dig också att bli osynlig när du vill “försvinna och gömma dig” från dina fiender. Hans förmåga att göra dig osynlig för dina fienders ögon kan jämföras med förmågorna hos Bael från Goetia och med förmågorna hos Morail från Grimorium Verum.

Källa: Grand Grimoire & Grimorium Verum

 

 

Demon Sagatana lär ut spådom med hjälp av de döda. Du kan också göra spådomar med Dantalion om du vill avläsa spökets tankar. Även om du kommer att kunna kommunicera med dina spöken telepatiskt, kan du göra Tarot-spådomar om du vill få mer exakt information.

Spöken kommer också in i ditt medvetande och tvingar dig att tänka vissa tankar om tillit och harmoni. Dina magkänslor av kärlek och förtroende kommer att vägleda dig i dina interaktioner med dina spöken.

Som en kontroll av mitt spöks mentala tillstånd (för att förhindra att PTSD sparkar in) gör jag Tarot-ritualer och jag kallar på Lucifer, Murmur, Dantalion och mitt spöke. Sedan gör jag tarot spådomen: det Keltiska Korset.

Jag ber också spöket att svara på mina frågor:

Är du glad i mitt sälskap?

Har du slappnat av? Har du frid nu?

Hur kan jag hjälpa dig och älska dig mer?

 

 

 

 

Jag kallade till mig Lucifer, Murmur, Dantalion och mitt spöke. Sedan gjorde jag en Tarot spådom.
Jag kallade till mig Lucifer, Murmur, Dantalion och mitt spöke. Sedan gjorde jag en Tarot spådom.

 

 

Position 1: vad som händer nu i spökets liv

Världen = triumf, drömmarna förverkligas, framgång, spöket har full kontroll

Prinsessa av Stavar = meddelande (jag besvarade hans intresse för mig och han är gladare nu)

 

 

 

Position 2: det som stör spöket.

 

 

Position 2: det som stör mitt spöke

2 av brickor = utbyte av tjänster, balansen mellan att ge och ta emot

Eremiten = spöket söker en lösning, ett sätt att kommunicera med mig

 

 

 

Position 3: vad är hans dominerande tankar.

 

 

Position 3: vad är hans dominerande tankar?

Magikern (Trollkarlen) = spöket försöker förbättra sitt liv genom att planera lämpliga åtgärder

10 av Bägare = han är lugn och känner sig glad

 

 

Position 4: hans omedvetna önskningar, tankemönster och handlingar.

 

 

Position 4: hans omedvetna önskningar, tankemönster och handlingar

5 av Bägare = han är fortfarande ledsen, eftersomr han är död. Han önskar att han levde

Tålamod = han försöker späda ut sin dödssorg

 

 

 

Position 5: vad som kommer snart.

 

 

Position 5: vad som kommer snart

9 av Bägare = obegränsad glädje (jag älskar mitt spöke, trots att jag är rädd, och vi gör magi ofta)

Rättvisa = hans glädje måste tempereras (depression och PTSD kan sparka in efter glädjen, och upphöjelsen tar hans humör i en negativ svängning)

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft