Nekromantisk och demonisk magi: magi för skydd med ett krigsmärke


 

 

 

 

 

 

 


 

Skyddsmagi med ett krigsmärke

 

 

Nekromantisk och demonisk magi: det här är en ritual med Lucifer, Murmur och en död soldat.
Nekromantisk och demonisk magi: det här är en ritual med Lucifer, Murmur och en död soldat.

 

 

Skyddsmagi med ett krigsmärke är mycket effektiv, eftersom krigsmärket av i graven. Nekromantisk och demonisk magi är superkraftiga former av magi. De döda känner oss, vårt liv och vår framtid, och de kan neutralisera farliga situationer.

Jag blev förvånad över förmågan hos mitt manliga spöke att hålla mig trygg. Han genomsöker mina klienter för deras kopplingar till olika människor och situationer.

Nyligen såg han en viss klient med ”dåliga” kontakter och han förvirrade klienten helt. Spöket fick klienten att dra mycket snabbt genom att låta betalningen för konsultationen gå fel väg.

När jag läste e-postmeddelandena från klienten föll min käke. Jag sa till mitt spöke: ”Jag vill inte vara inblandad med sådana farliga människor och jag tackar dig för att du jagade bort klienten. ”

 

 

 


 

Skyddsmagi med ett krigsmärke:

krigshjälmar och märken

 

 

Detta är en nekromantisk ritual med demonen Murmur från Goetia och mitt manliga spöke.
Detta är en nekromantisk ritual med demonen Murmur från Goetia och mitt manliga spöke.

 

 

Krigshjälmar och märken, om de fanns i de dödas gravar, kan ersätta ett kranium, ben och jord från graven. Den dödes ande är fäst vid hjälmen, märket och andra föremål som en gång var i graven.

Du måste vara mycket specifik i ditt val av hjälmar och märken, och naturligtvis måste du testa och lära de dödas andar. Om en död soldat blir din bästa vän, kommer han att presentera dig för fler andar av samma typ.

Jord från graven och ben som tillhör vanliga människor är värdelösa om du vill skyddas på ett mycket effektivt sätt. De bästa döda för att skydda dig är naturligtvis krigsförbrytare.

Vissa döda soldater, om de blir kära i dig, kommer att behandla dig som sin egen egendom. De kommer att bryta upp dina kärleksrelationer och stöta bort potentiella älskare från dig hela tiden.

Men kan de döda älska de levande? Ja! Och detta är faran av nekromantisk magi. En desperat död person (en manlig soldat) kan vara mycket svår att bli av med.

De dödas svartsjuka kan orsaka många obehagliga problem för dig: ditt kärleksliv kommer att rivas sönder. Här är några riktlinjer för dig om du letar efter krigshjälmar, märken eller jord från en soldats grav:

Om du är en kvinna och om en manlig död soldat gillar dig, kommer han äga dig. Lösningen för dig är att hitta en kvinnlig död soldat och be denna ande att skydda dig.

Om du är en man är det vettigt att du undviker döda kvinnliga soldater. Sök beskydd från döda manliga soldater.

 

 

 

 


 

Skyddsmagi med ett krigsmärke:

ingredienter till magi

 

 

Det här är en ritual med demonenerna Lucifer och Murmur och en död soldat.
Be den döde att ge dig ett tecken som tyder på att anden vill beskydda dig.

 

 

Du kommer behöva:

 

 

Lucifers sigill

sigillet av Murmur

krigshjälm, krigsmärke eller jord från soldatens grav

ditt halsband (bär det hela tiden)

olja för krigsmärket och ditt halsband: patchouli (det skyddar)

gravljus (häll i patchouli olja i ljusen)

din framställning till spöket

gåvor (konserver, kaffe, alkohol, tobak, honung)

 

 

 


 

Skyddsmagi med ett krigsmärke:

ritualen

 

 

Börja med att kalla på Lucifer och Murmur, och förklara syftet med din ritual: skydd. Kalla också på spöket. Erbjud gåvor (mat, kaffe, tobak och alkohol) till demonerna och även till spöket.

Häll i några droppar patchouli olja i gravljusen och tänd ljusen. Applicera några droppar patchouli olja på dina smycken, krigsmärket och / eller hjälmen.

Läs din framställning till spöket och bränn framställningen. Äntligen placeras smyckena på krigsmärket eller i hjälmen. Rör dig medurs i din cirkel och lägg sedan handflatorna på smyckena och märket.

Avsluta ritualen genom att tacka andarna och släpp dem. Under nästa dag hälls askan från framställningen ut i en krukväxt. Bär dina smycken hela tiden och spöket kommer att skydda dig lojalt.

 

 

 


 

Pitchblackcraft sitemap 网站地图 Pitchblackcraft карта сайта Seitenverzeichnis

 

 


 

Nekromantisk och demonisk magi:

om demoner och de döda

 

 

Demonen Murmur är en av de bästa necromanti demonerna. Det här är hans sigill.

 

Jag tycker att Murmur är en av de bästa demonerna för nekromantiska ritualer, eftersom han och de döda samarbetar och skapar knepiga situationer för utövaren.

Genom att lösa knepiga situationer kan utövaren lära sig nekromantisk magi, ”naturen” och talangerna av varje ande (av de döda) och till och med lära sig att göra magi på de dödas andar.

Ja, även döda soldater har talanger! Mitt manliga spöke älskar att delta i kärleksmagi och han tycker om att se människor kyssa varandra och älska.

Jag gör också skönhetsmagi för mig själv med hjälp av mitt spöke. Han tvingar mig att banta (jag äter nästan ingenting), att sminka mig dagligen och att fixa håret även om jag är hemma.

Andarna av döda soldater lyder Lucifer, Frucissiere och Kleppoth, Murmur, Sallos, Dantalion, Agares, Belial, Andromalius och Marbas.

 

 

 

Goetia demoner för nekromantisk kärleksmagi

 

 

Kombinera Lucifer, Murmur, Sallos och Dantalion. Min klient från Tyskland älskar en av mina spöken, eftersom han är väldigt bra på att flirta. Han hjälpte henne genom att tvinga tillbaka hennes flickvän till henne.

 

 

Goetia demoner för skydd

 

 

Du kan kombinera Lucifer, Murmur, Belial, Andromalius. Dessa demoner och döda soldater kommer att skydda ditt hem och dig.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft