Demonen Lucifer: han kan hjälpa internetleveransföretag att återställa kraschat internet


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och han har flera sigill. Du ser två sigill: en av Lucifer och en av Clauneck.

 

 

 

Lucifer har enorma krafter för att hjälpa internetleveransföretag att reparera sin utrustning snabbt. På grund av den omfattande användningen av internet under dessa dagar kraschade internet hos svenska internetleverantör Bredbandsbolaget (2020-08-01).

Det kraschade internetet var en katastrof för mig. Jag fick veta att internet skulle levereras på måndag (2020-08-03). Frånvaron av internet skapade enorm stress för mig.

Jag behövde internet precis som jag behöver syre. Samtidigt hade jag ingen tid att planera en ritual. I min förtvivlan kollapsade jag bara på min soffa och fokuserade på min andning.

Då slog en idé mig och min inre röst sa till mig: ”Spring och hämta Lucifers sigill och be till honom”. Jag hamnade på min soffa och höll Lucifers sigill i min högra hand.

 

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Jag stirrade på Lucifers sigill under 30 minuter. I mina mentala böner sände jag SOS-signaler till demonen. Jag upprepade bara en mening:

”Fixa internet, ta med internet till mitt hem så snart du kan. Jag kommer att gå under utan internet. ”

 

 

 


 

Demon Lucifer:

han levererar internet

 

 

Efter ett par timmar hade jag begränsad mängd internet på min telefon. Min telefon var ansluten till min dator och levererade internet hela tiden.

Jag tvingades köpa mer internet till min telefon. Men jag hade fortfarande problem: jag hade inget internet på mina andra två telefoner och kunde inte använda dem för mina uppgifter.

Jag fortsatte att arbeta fram till 3 på morgonen och kände en kraftig värk i ryggen. Min rygg gjorde ont på grund av spänningen i kroppen som orsakades av stress.

Plötsligt hörde jag flera inkommande meddelanden på mina andra två telefoner. Internet levererades än en gång. Jag trodde inte mina ögon när jag kopplade bort min telefon från min dator. Jag hade internet!

Internetföretaget Bredbandsbolaget började leverera internet till mitt hem klockan 3 (2020-08-02) istället för den planerade leveransen på måndag (2020-08-03).

Med det här inlägget vill jag tacka Lucifer och andra demoner som hjälpte till att fixa leveransen av internet till mig.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft