Demonen Andras från Goetia: magi som skapar argument mellan de som mobbar dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Andras från Goetia

 

 

Demonen Andras finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Andras från Goetia är den 63dje ande och han är en Markis. Han sår bråk och osämja. Om du inte är försiktig kommer Andras att göra slut på dig och dina vänner.

Andras styr över 30 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

Ritualer med demonen Andras skapar bråk och ibland också slagsmål, men de kommer sannolikt att slå tillbaka om du inte är försiktig. Om du utför en ritual med Andras för att få två människor att hata varandra, se till att du är väldigt lugn.

Andras kan skapa en speciell situation för dig och försöka involvera dig i verbala konfrontationer och till och med till knytnävestrider. Du måste vara väldigt lugn och för att undvika kraftiga verbala konfrontationer kan du göra detta:

undvik att svara på samtal från människor

var mycket noggrann och uppmärksam när du svarar på e-post

om en vän börjar bråka med dig kan du tillfälligt stänga av din vän (för att undvika konflikter)

om du står inför en våldsam verbal konfrontation kan du låtsas gråta och tyst gå bort (tystnad är guld värt!)

var mycket artig med alla du träffar varje dag

Hur hög är risken att en ritual med Andras kommer att slå tillbaka? 50/50! Men när Andras är på din sida manifesterar resultaten oftast efter 3 eller 4 månader.

Andras är en lämplig demon för att skapa konflikter mellan två personer på ditt jobb, men du måste vara mycket försiktig och uppträda väldigt artigt gentemot alla hela tiden.

 

 

 


 

Demonen Bucon: Grimorium Verum

 

 

Demonen Bucon är beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Bucon finns beskriven i Grimorium Verum och det sägs så om honom: ”Bucon kan orsaka hat och spetsig svartsjuka mellan medlemmar av motsatta kön.”

Källa: Grimorium Verum

 

 

 

 

Bucon är en liknande demon, men han är mer lämpad för att skilja älskare från varandra, eftersom han skapar svartsjuka och hat. Ritualer med Bucon kan också slå tillbaka mycket dåligt och risken för ”backfire” är 50/50.

Men när Bucon skapar svartsjuka, hat och konflikter, gör han sitt jobb mycket bra. Det tar 3 eller 4 månader för magin att skapa konflikter mellan målen av din magi. Efter sådana konfrontationer blir människorna nästan som fiender.

Du måste undvika all kontakt med dina fiender. Om du inte följer mitt råd kommer Bucon att få dig att lida. Demonen kommer att göra dig väldigt svartsjuk, ledsen och arg, och också involvera dig i svartsjuka konfrontationer.

Min svenska klient M är väldigt tålmodig och hon följer alltid mina råd. Under nästan fyra månader undvek hon all kontakt med målen av Bucon ritualen och demonen tog hennes sida: han separerade hennes fiender från varandra.

 

 

 


 

Demonen Bucon: en kundhistoria

 

 

“Hej,

jag vill berätta om hur Bonnie hjälpte mig när jag var otroligt nere och djupt förälskad i en person som avsluta oss utan förklaring och sedan fann personen en annan.

Jag var så låg och visste inte vad jag skulle göra, jag började googla på allt möjligt och på något sätt fann jag Bonnies sida och tog kontakt med henne.

Jag berättade om min historia och berättade att personen jag var förälskad i funnit en annan och hur jag mådde. Bonnie var verkligen hjälpsam och föreslog att göra en breakup spell först.

Hon ordnade en ritual med demonen Bucon. Bucon skulle fixa en breakup mellan paret och Bonnie och Bucon lyckades med detta, efter ett tag fick jag reda på att paret splittrades och gått skilda vägar.

Bucon lyckades verkligen med denna breakup spell så att dessa 2 människor gick isär från varandra. Jag förklarade för Bonnie att det verkligen fungerade och att Bucon lyckats separera dom.

Så jag måste bara säga att dom verkligen lyckades med detta. All tack för detta Bonnie och än idag har du kontakt med mig vilket är guld värt för mig, och du lyssnar även om jag har något att säga!

Jag rekommenderar verkligen Bonnie om någon är i behov av hjälp för hon är en fantastisk människa med hjärta av guld.

Tack än en gång / M från Sverige!”

 

 

 


 

Demonen Andras från Goetia:

ingredienser till ritualen

 

 

 

Detta är en ritual med demonen Mephistophilis från den Svarta Korpen.
Jag bränner mina framställningar i en liten metallpanna. Sådana stekpannor används i Indien för matlagning.

 

 

 

Du kommer behöva:

sigilllen av Andras och Lucifer

gåvor för demonerna

ett svart eller vitt ljus (måla ljuset med solrosolja och rulla det i rött chilipulver)

en burk med skruvlock

digitala foton av målen

pappersdockor av målen

din framställning till Andras (skriv den på papper)

vinäger, citronsaftkoncentrat (av 32 citroner), rött chilipulver (2 msk), jord från kyrkogården

tändare och en liten bricka (panna) för att bränna framställningar

 

 

 


 

Demonen Andras: ritualen

 

 

Det här är magi med demonen Andras från Goetia.
Det här är magi med demonen Andras från Goetia.

 

 

Du bör kalla på Lucifer först och sedan också kalla på Andras. Ge gåvorna åt demonerna och förklara syftet med din ritual. Det chili-belagda ljuset tänds och pappersdockorna av målen döps.

Framställningen läses upp för Lucifer och Andras och sedan reduceras den till aska. Askan hälls ut i glasburken. 2 msk chilipulver tillsätts tillsammans med 1 msk jord från kyrkogården. Pappersdockorna placeras också i glasburken.

Vinäger och citronkoncentrat tillsätts och allt detta blandas med en sked. Burken stängs och förvaras på en mörk plats. Det finns inget behov av att skaka burken flera gånger om dagen (nybörjare gillar att skaka).

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft