Nekromantisk och demonisk häxkonst: hur lång tid tar det för magin att visa resultat?


 

 

 

 

 

 

 


 

Häxkonst

 

 

Nekromantisk och demonisk magi är inte lika kraftfulla. De döda är mer kraftfulla än demoner.

 

 

Häxkonst delas in i två olika grenar: nekromantisk häxkonst och magi med demoner. Nekromantisk och demonisk magi är inte lika kraftfulla. De döda är mer kraftfulla än demoner. Ritualer med deltagande av de döda manifesterar resultat snabbare.

I det här inlägget vill jag utforska tidsramarna för ritualer. Jag kommer att ge dig flera exempel och förklara varför vissa magiska ritualer fungerar mycket snabbt medan andra ritualer fungerar långsammare.

Vissa ritualer kan misslyckas eller ännu värre: slå tillbaka på oss. Om du utför magi när månen rör sig bakåt (ur fasrörelse), finns det en hög risk att din magi orsakar kaotiska händelser i ditt liv.

Jag kommer inte att beröra ämnet av förbannelser, eftersom jag tycker inte om dem. Men ja, förbannelser kan också slå tillbaka.

 

 

 


 

Häxkonst: kärleksmagi

 

 

Demonen Sallos är beskriven i Goetia och det här är hans sigill.

 

 

Kärleksmagi gjord med deltagande av Goetia-demoner och döda soldater ger resultat mycket snabbt. Resultaten ses inom 1 eller 1,5 månader. Snabba resultat ses eftersom:

döda män drar nytta av att vara en del av en levande människa (målet för magin)

döda soldater är robotar och de följer order

Döda soldater som dödades vid ung ålder vill också ha kärlek och sex. Det är av den anledningen de tycker om att delta i kärleksritualer som så småningom leder till sex

Kärleksmagi som görs med deltagande av Goetia-demoner ger goda resultat inom 1, 5 – 3 månader.

 

 

 

 

Kan kärleksmagi misslyckas?

 

 

Ja, vissa kärleksritualer kan misslyckas. Kärleksmagi kan misslyckas i följande fall:

om en man hatar en kvinna (de hade många bråk), tvivlar jag på att kärleksmagin kan hjälpa till att förbättra deras förhållande

om en kvinna hatar en man (för att han misshandlade henne fysiskt) tvivlar jag på att kärleksmagin kan förbättra deras förhållande

om en medlem av paret var otrogen, kommer inte kärleksmagin att hjälpa till att reparera förhållandet

om objektet av kärleksmagin redan är i ett förhållande eller är gift

om objektet av kärleksmagin inte har några planer på att vara i ett kärleksförhållande (är endast fokuserat på arbete)

om objektet är “skadat” och är mycket rädd för relationer med människor

om objektet av magin är av en annan sexuell läggning (objekt sexualitet, gay eller lesbisk eller rak)

 

 

 

 

Det är ett sorgligt faktum: inte alla män och kvinnor vill ha ett förhållande. De flesta moderna män vill ha sex och personlig frihet. Vissa moderna kvinnor håller inte med om att vara i ett förhållande med en man, eftersom de värdesätter personlig frihet framför allt.

Om du hade ett kort förhållande med en man eller en kvinna och ditt förhållande slutar, betyder det att han eller hon ville ha sex eller något annat, inte hade allvarliga avsikter och agerat vårdslöst mot dig.

Du kan göra en kärleksmagi, men du bör undersöka orsakerna bakom slutet på ditt förhållande.

 

 

 

Orsak 1: rädslan för kärlek

 

 

Visste du om objekt sexualitet? Vissa människor är mycket skadade internt eftersom de led under sin barndom. När en man eller en kvinna är mycket rädd för romantiska förhållanden kan personen välja att söka ett fysiskt objekt som en partner i kärlek (en byggnad, ett träd, en bil, en staty, osv).

Sådana människor kommer att försöka förstöra ett börjande kärleksförhållande med olika metoder. Om de är häxor kommer de att göra magi för att ändra omständigheterna.

Kärleksmagi på sådana människor kommer att misslyckas, för de kommer att motstå och slutligen fly. Även om du lyckas fånga dem i dina armar i ett par månader kommer de att fly från dig.

Sådana människor vill inte vara i kärleksrelationer med människor (de skyddar deras psyke från traumatiska upplevelser). Det är meningslöst att älska sådana personer.

 

 

 

Orsak 2: de ville bara ha sex

 

 

Detta fall är mer typiskt för en man. Män vill ha sex och de blir lätt rädda när en kvinna blir allvarlig genom att bli kär i dem. Så snart du erkänner att du är kär i sådana män, kommer de att dra tillbaka och börja springa iväg.

Kärleksmagi som görs på sådana män kan fortfarande ge bra resultat. Nästan alla män kommer att försöka sakta ner någon gång i förhållandet, eftersom de kommer att försöka återfå personlig frihet.

Om mannen plötsligt inser att han verkligen älskar sin kvinna, kommer han tillbaka till kvinnan efter att hans paus är över. Pausen varar vanligtvis ett par månader.

Män blir inte kära på samma sätt som kvinnor. De flesta män är lite långsammare att bli kära i en kvinna.

De bästa Goetia-demonerna för kärleksmagi är Sitri, Zepar, Sallos och Dantalion. Jag har bara gjort kärleksmagi med dessa fyra demoner. Beleth tycker jag inte om, eftersom han sägs vara arg och envis.

 

 


 

Häxkonst: penningmagi

 

 

Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Penningmagi är svår i vår tid. Det måste finnas lediga jobb på arbetsmarknaden för att kunna se snabb resultat. Eller så måste du skapa möjligheter för dig själv att tjäna pengar.

Men när fler och fler människor blir arbetslösa i USA och i Europa måste även den egenföretagare eller ett företag börja flytta sin verksamhet till andra geografiska regioner.

Om du nyligen har blivit av med ditt jobb kan penningmagi misslyckas, eftersom du har ingen aning om hur du kan tjäna pengar medan det inte finns några jobb där ute på arbetsmarknaden.

Antag att du har en hobby och att du är bra på att skapa unika möbler för barn. Du kan förvandla din hobby till ett företag och gradvis övergå från arbetslös till egenföretagare.

Penningmagi kommer att driva dig till handling och demonerna kommer att vägleda dig steg för steg: hur du ställer in dina affärsplattformar och hur du marknadsför dina produkter till barnens föräldrar.

Denna process kan ta lite tid: 2 eller 4 år. Penningmagin löper under ett år eller lite längre. När det gäller att vara egenföretagare är det också viktigt att ha en skarp intuition.

Att flytta ett företag från en geografisk region till en annan tar mycket lång tid. Av denna anledning måste du hålla ett öga på BNP, arbetslöshetsstatistik och ekonomisk utveckling i olika länder hela tiden.

Du kommer att ha en magkänsla att det är dags att flytta till andra delar av världen när:

du börjar observera stora företag som börjar expandera och flytta sin verksamhet till andra delar av världen

när arbetslösheten blir enorm i länder där dina återkommande kunder bor

när du läser mellan raderna i tidningarna om möjliga framtida konflikter och krig

Så, avslutningsvis, är penningmagi knepig under dessa svåra tider. Om du behöver omorientera ditt företag kan du göra magi med blekmedel och be demonerna att vägleda dig.

Efter en rad sådana ritualer är du på väg till andra geografiska regioner. Med tiden kommer dessa nya geografiska regioner att blomstra på grund av investeringar, medan andra geografiska regioner kommer att överges.

Döda militära killar är till stor hjälp i penningmagin, eftersom de känner till framtiden. De kan hjälpa dig att vidta säkerhetsåtgärder och också vägleda dig steg för steg.

De bästa demonerna för penningmagin är Purson, Bune, Belial, Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis.

 

 

 

 


 

Häxkonst: helande magi

 

 

Demonen Marbas beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Läkning av diabetes med hjälp av häxkonst är en lång process. En ritual räcker inte för att läka diabetes, men ritualen kommer att ge effekt under ett år eller så. Flera ritualer kommer att behövas eftersom produktionen av insulin regleras av många kemiska ämnen.

Jag kan inte uppskatta hur många ritualer som behövs för att helt läka diabetes. Håll alltid kontakt med din läkare och följ dina medicineringsrutiner.

Att läka cancer med hjälp av häxkonst är också en lång process. En ritual räcker inte för att bota cancer. Detta beror också på typen av cancer. Vissa typer av cancer är mycket aggressiva och sprids snabbt i kroppen.

Du måste observera resultaten efter en ritual. Om du märker till och med ett litet tecken på att magin hjälpte på något sätt, finns det hopp. De bästa demonerna för att läkande magi är Marbas och Heramael.

 

 

 


 

Förbannelser

 

 

Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Förbannelser kan ta upp till flera år för att visa resultat. Men vissa förbannelser fungerar snabbt. Hur snabbt en förbannelse påverkar målet beror också på målets tankemönster och på din förbannelses natur.

Om målet av din förbannelse övervägande är i ett positivt attraktionsläge (de kontrollerar strikt sina tankar eller en astral enhet styr dem från det astrala planet), kommer din förbannelse inte att ha någon dålig inverkan på målet.

Men förbannelser kan slå tillbaka och slå tillbaka mycket dåligt. Personligen gillar jag inte förbannelser. Jag är väldigt lugn.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg på svenska.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft